Naglar, naglar, naglar!! Även om man som Bigge är relativt ny med naglar eller som Mona, som alltid har förlängning, så blir det ett spännande avsnitt när vi träffar Queen of Nails – Frida Selkirk, ofta förekommande på TV4 där hon berättar om trender och do’s and dont’s med naglar. Här pratar vi om vanliga misstag och hur enkelt det är att rätta till dem när man lackar själv hemma. Vi pratar om hur man vet vilka salonger som är bra och att det är himlans viktigt att redskapen är hygieniska och väl rengjorda. Följ med oss på en soft stund i naglarnas värld. Dessutom pratar vi om livet som egen företagare. Som vanligt kan du lyssna på avsnittet via SoundCloud eller Acast eller bara direkt på Youtube fast då missar du ju så klart våra härliga ansiktsuttryck… 😛

”Toppenavsnitt. Oerhört trivsamt och stärkande att lyssna på er som talar om sina insikter och också verkligen vågar stå för era styrkor! Så som jag brukar säga, jag är sjukt bra på det jag gör (när det gäller jobbet i alla fall) dock har jag insikt att man alltid kan bli bättre och att utveckling kräver både mod och ödmjukhet” – Lisa Lidner, saxat från hennes Youtubekommentar

Sara Arnald har som vanligt filmat och redigerat oss! 🙂  Hon är också en grym fotograf – kolla hennes hemsida här. För att inte tala om att hon har en grym resepodd – missa inte den!