Skitbra avsnitt! Och wow Mona – din förebild ser inte ens ut som dig! Jag har själv gått ner ca 35 kg med Viktväktarna som fungerar bra för mig. Men jag känner väldigt mkt igen mig i det du säger om känslan när man handlade på McDonalds och känslan av att hitta rätt bland kläderna i sin nya storlek.”
– Anna med litet a, saxat från hennes kommentar på Youtube.

I dagens avsnitt berättar Bigge om hennes revolutionerande upptäckt kopplat till hennes ätande och hur hela hennes förhållningssätt till mat och ätande drastiskt förändrades genom en pytteliten korrigering! Mona, som tidigare har varit överviktig, berättar storyn om sin Gastric Bypass-operation. Som vanligt finns avsnittet även på SoundCloud och Acast som podd.

Sara Arnald har som vanligt filmat och redigerat oss! 🙂  Hon är också en grym fotograf – kolla hennes hemsida här. För att inte tala om att hon har en grym resepodd – missa inte den!