I det här avsnittet pratar vi om mat och vårt förhållande till det. Varför är det så komplicerat för vissa? Är det känslostyrt? Är det hormonerna som spelar oss spratt? Eller är det rentav bara dålig karaktär – fast hur är det möjligt när man har så bra karaktär på många andra områden? Vi sitter inte på svaren men behöver få diskutera detta. Och gärna med dig! Hur är ditt förhållande till mat och har du några bra tips på man kan förhålla sig när det där galna suget sätter in som gör att man tappar allt vett och förnuft och som Bigge glatt kan göra – häva i sig ett kakpaket till middag…

Oklart varför producentSara la in texten Hjälp Mona! när det egentligen är Bigge som behöver hjälpen…

Sara Arnald har som vanligt filmat och redigerat oss! 🙂  Hon är också en grym fotograf – kolla hennes hemsida här. För att inte tala om att hon har en grym resepodd – missa inte den!