Här är 40+ med extra allt! Vi är Mona, 55 – superbloggare på Monas Universum och har företag inom inredning. Bigge, 45 – äger makeupmärket FÄRG, är föreläsare och entreprenör inom utbildning. Vi pratar om allt med perspektivet utifrån vår ålder. Som – att göra bokslut över ens liv. Lever vi det liv som vi vill leva? Är det ok att skaffa sig, som Bigge vill, piercing i näsan och tatueringar på händerna i vår ålder? Får man, som Mona tycker, göra skönhetsingrepp och kommer motsträvig Bigge att vara försökskanin? Vi gör även små sminkskolor för oss med äldre hy och pratar hudvård & kost med riktiga proffs. (Kanske bäst eftersom Bigge favoriserar Nivea Bodylotion till ansiktet och bara äter fast food) Klädstil – Hur rätt kläder funkar som en boost och vad passar ens kroppstyp – vi pratar med stylisten. Relationer & dejting i vår ålder. Mona vill veta vad hon ska prata med sin man om efter 15 år och ska Bigge börja dejta? (”NEJ!!”) Och så träning så klart – nu ska Mona i träningstrikåerna!

Lär känna oss i vårt lite halvflummiga men ändå sköna, första avsnitt här:

”Vad härliga ni verkar vara och en så fin kombo ❤ Inspirerande att höra om Bigges resa till dit hon är idag och så fint tips från Mona om att ge någon en komplimang varje dag. Det tar jag till mig från och med nu
– Nathalie Aftén, saxat från hennes Youtubekommentar

Sara Arnald har som vanligt filmat och redigerat oss! 🙂  Hon är också en grym fotograf – kolla hennes hemsida här. För att inte tala om att hon har en grym resepodd – missa inte den!

Avseende social distansering /covid-19 och vår inställning till detta kopplat till vår inspelningssituation. Vi har jobbat mycket tätt ihop de senaste månaderna och Bigge var den första av oss att få symptom och satte sig då i självkarantän tills hon under en längre period hade varit symptomfri. Kort efter att Bigge visade symptom utvecklade Mona covid-19. Mona har nu också intyg på att hon har utvecklat antikroppar. Vad gäller framtida gäster kommer vi enbart jobba med sådana som har haft symptomen för covid-19, men som nu är helt symptomfria.