”Bra avsnitt. Många kloka tankar om ett svårt ämne.”
– Gunilla, saxat från en kommentar på Monas blogg.

”Ni verkar så fantastiskt sköna, kul att hänga med er varje vecka!😀
Superbra avsnitt om ett knepigt ämne!”
– J, saxat från en kommentar på Monas blogg.

Vänskap kan vara det bästa som finns men också det svåraste som finns. För vad gör man om man inte längre vill vara vän med någon? Eller hur beter man sig om man inte har några vänner och vill få? Både Mona och Bigge har klippt banden med vänner och Bigge berättar också hur hon har fått skaffa nya vänner gång på gång då de gamla blir upptagna av familjelivet med småbarn. (Alltså hon har ju såklart kvar de gamla men behöver nya för att kunna göra spontana saker… 🙂 Vad har du upplevt inom vänskap? Har du gjort slut med någon eller blivit slutgjord med? Hur kändes det och hur hanterade du det?

Sara Arnald har som vanligt filmat och redigerat oss! 🙂  Hon är också en grym fotograf – kolla hennes hemsida här. För att inte tala om att hon har en grym resepodd – missa inte den!