Hoppsan, här får man lära sig den hårda vägen att det är ungefär lika roligt att titta genom 1 kamera på tre personer som pratar – som att titta på målarfärg som torkar. Det sägs jättemycket klokt och spännande men funkar inte i Youtubeformatet så vi gjorde om den först klippta versionen på 42 minuter till en podd! (Den hittar du här: https://soundcloud.com/40-plus-med-ex… ) Men vi ville ju ändå ha en film till vår fina Youtubekanal så alltså har vi tvingat vår stackars producent att klippa vildsint och vi kommer in i avsnittet när vi börjar prata om skam. Den där hemska känslan som så ofta tillåts att ta över och till och med styra vägvalen i ens liv. Titta eller lyssna på avsnittet och se Bigge bli erbjuden jobb hos Mia och Mona få en rejäl tankeställare kopplat just till skam.

”SÅ bra!! Så viktigt innehåll 💙””
– Anki Lundqvist, saxat från kommentar på Youtube

Läs mer om Mia Törnblom eller ta kontakt med henne angående ledarskapsutbildningar via hennes hemsida. Du kan också lyssna på hennes podd Sårbar och superstark här.

Sara Arnald har som vanligt filmat och redigerat oss! 🙂  Hon är också en grym fotograf – kolla hennes hemsida här. För att inte tala om att hon har en grym resepodd
– missa inte den!