För att lyfta vår officella bröstcancermånad nu i oktober valde vi den här gången att testa en rosa sminkning. Rosa är kanske inte Bigges favoritfärg, men Mona blev desto lyckligare. Hon har ju till och med gått steget längre med att skaffa sig en rosa bil!

Bigge blev ändå en smula avis men är dock något blygsammare … så hon tyckte att hon valde en lite mindre iögonfallande färg.

… eller inte!

Tillbaka till studion och vår rosa make up och nu får Bigge ta över.
Yes, hej nu är det Bigge som skriver! 🙂 Mona använde skuggan Nyponros från FÄRG för att få till den rosa looken och kombinerade den med skimmerskuggan Guld.

Nyponros från FÄRG
Skimmerskuggan Guld från FÄRG

Det som möjligen förvånade något denna gång var att det Mona som briljerade när det gällde att sätta looken. Jag fick till och med skamset vandra ut och tvätta av mig mitt första försök. Sen kan man ju tycka vad man vill om Mona mycket märkliga idé om att måla svart ögonskugga i brynen (Personligen hade jag rekommenderat ögonbrynspennan Deep Brunette – men vad vet väl jag… 😉 ) Hon lyckades ju ändå lösa det riktigt bra, framför allt för att hon suddade smart med FÄRGs sminksvamp som kommer till sin bästa rätt just när man använder den som suddgummi.

Som vanligt tipsar jag om den snedskurna penseln och vår svarta skugga Lakrits som gör underverk mellan fransarna. Och så klart även Nudepennan för att pigga upp ögonen! 🙂

Nudepenna

Och som ett litet sidospår kan jag även berätta att Mona har grymma problem med att titta in i kameran varför jag var tvungen att styra upp det hela med lite hjälpmedel….

Så, det var det hela för idag! Hoppas ni blir inspirerade och att ni lär er något lite nytt! Och framför allt – in och stöd Bröstcancerfonden på:

BG: 901-9514


Sköt om er därute och vill ni följa oss på vår instagram
så hittar in oss tillsammans på
@40medextraallt
Mona återfinns på @monasuniversum och Bigge på @birgittalagerholm