I dagens avsnitt tar vi upp det här med vad ett bra förhållande innebär. Hur viktigt är sex i en relation och kan man ha en bra relation om sexet är dåligt? Det tror inte Mona. Bigge tycker att sex och kärlek är två olika saker och hon tror dessutom på skilda sovrum och stängda toadörrar. Mona, som levt i en relation i 23 år, får sig en tankeställare när Bigge kommer med sin teori om vad avsaknaden av tungkyssar i ett förhållande gör. Mona blir varm i pannan och det vore galet intressant att höra vad ni tittare tycker!

Mona har googlat lite om svenskarnas sexvanor och kan bland annat berätta att 63% av kvinnorna i en undersökning av Folkhälsomyndigheten, sa att dom gick med på att ha sex fast de inte hade nån lust. 1% av kvinnor är asexuella, dvs har absolut ingen lust till sex över huvudtaget och har aldrig haft det.

Det här avsnittet är riktigt intressant!

Glöm inte att prenumerera!