Äntligen får vi ha premiär för det nya format som vi har jobbat med under de senaste månaderna. Ett månadsmagasin med 5 olika avsnitt: Månadens dilemma, utseendeavsnittet som – i det här fallet tvingar Mona Bigge att testa botox och fillers, ett utmaningsavsnitt – där hela poängen är att gå utanför sin komfortzon och så vårt kulturavsnitt med våra bästa tips på antingen böcker, serier eller annat av värde. Dessutom kommer vi varje månad att ha med ett lite mer löst ämne – i det här fallet ville Mona laga mat till Bigge eftersom hennes kosthållning är under all kritik. Hon lagade kanske världens fulaste maträtt så frågan är om hon kommer få ha något nytt matlagningsavsnitt igen!? Nåja, in och kolla och glöm inte att prenumerera och så klart även tipsa era vänner om den här förnämliga kanalen! Kärlek!